Copenhagen Cooking

copenhagen2

Copenhagen Cooking

Kom og vær med, når Velfærdsdelikatesser® og Kutteren HM800 går sammen under Copenhagen Cooking & Food Festival og laver en fælles torveplads ved Havnegade 52, København K.

Copenhagen Cooking & Food Festival er en festival som hylder den Københavnske gastro-scene og Danmark som madland. Festivallen er en årlig tilbagevendende begivenhed, som afholdes i København og er for alle, der elsker mad! Festivallen byder på mere end 100 unikke events og arrangementer i løbet af ti dage henover august og september. Dette års tema for festivallen er ”Breaking the New”, som betyder, at festivallen byder på unikke og anderledes madoplevelser med de nyeste tendenser inden for mad.

Meget mere end økologi

Velfærdsdelikatesser® er et registreret varemærke som er udviklet af Dyrenes Beskyttelse i samarbejde med mindre, økologiske gårde. Mærket optimerer økologi, naturlighed og dyrevelfærd i alle faser af et produktionsdyrs liv og fremmer et økonomisk og økologisk bæredygtigt landbrug. Formålet er at fremme alsidige dyrehold på mindre, økologiske gårde med oprindelige husdyrracer, der passer til det danske klima og selv kan sætte unger i verden og passe dem. Mærket omfatter kvæg, får, grise og gæs.

Producenterne af Velfærdsdelikatesser® skal både have Ø-mærket og leve op til en række langt skrappere krav til dyrenes naturlige opvækst og harmoni med omgivelserne. For forbrugerne giver det sunde og velsmagende delikatesser fra dyr, der har levet og afsluttet livet på en god måde.

Kom og få en anderledes smagsoplevelse

Velfærdsdelikatesser® deltager ved Copenhagen Cooking & Food Festival med en ny madvogn, hvorfra kokken Claus Udengaard står klar til at tilberede smagsprøver med kvalitetskød af velfærdsgris- og lam. Derudover kan man købe grillpølser fra lokale danske gårde, som det er muligt at nyde med udsigt ud over Nyhavn.

Kom og vær med, når dyrevelfærd og kødkvalitet sættes på dagsordenen.

Du kan finde os ved Havnegade 52, København K.

Vi glæder os til at se dig!

Du kan læse mere om arrangementet på www.copenhagencooking.dk

Du kan læse mere om Velfærdsdelikatesser® på www.velfærdsdelikatesser.dk

copenhagen1